Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Листовки Греция-01.jpg

 

Η SuperFireworks Co, Ltd, ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές πυροτεχνημάτων στον κόσμο, είναι στην ευχάριστη θέση να σας δει ανάμεσα στους πελάτες μας. Η SuperFireworks Co. Ltd έχει πάνω από 8 χρόνια εμπειρίας στην παγκόσμια αγορά πυροτεχνημάτων . Οι πελάτες μας περιλαμβάνουν τις μεγαλύτερες εταιρείες πυροτεχνημάτων από τις ΗΠΑ, την Ευρώπη, τη Ρωσία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
Οι εγκαταστάσεις παραγωγής μας, το δικό μας στούντιο σχεδιασμού και το καθιερωμένο δίκτυο εφοδιαστικής επιτρέπουν στους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο να πάρουν τα προϊόντα γρήγορα και βολικά. Προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές και ευρύ φάσμα πυροτεχνικών αντικειμένων , τόσο σε που ακολουθούν τα στάνταρ αλλά και προσαρμοσμένα σχέδια . Ανυπομονούμε για μία μακροπρόθεσμη αμοιβαία κερδοσκοπική και επωφελή συνεργασία. Μπορεί να δείτε τις μπαταρίες, τις βρύσες, τον καπνό και πολλά άλλα μοναδικά καινούργια αντικείμενα που δεν κυκλοφορούν ακόμη στην αγορά!
Γίμετε ο πελάτης μας και θα έχετε οικονομική ανεξαρτησία καθώς θα αυξάνετε μόνιμα τα κέρδη σας και θα γίνετε ιδιοκτήτης μιας μοναδικής γραμμής αγαθών!Ελάτε μαζί μας και ενισχύστε την εταιρεία σας! 

Κάντε το όνειρο της εταιρίας σας πραγματικότητα!

Είμαστε εκπληκτικοί!